vrijdag 5 oktober 2012

We zijn goed bezig!

Deze week moest ik eventjes nostalgisch terugdenken aan de tijd van toen. De tijd dat we bij Logo Hageland maar met 2 projectmedewerkers en een administratieve kracht werkten, het Logo nog geen website had. Toen we nog heel het Hageland rondreden (zonder GPS weliswaar) om materiaal rond te brengen, toen er nog geen facebook was… 

Nu, enkele jaren en een fusie later ziet het leven op het Logo er heel wat anders uit.  Sinds september ben ik na 6 maanden afwezigheid terug aan het werk bij Logo Oost-Brabant. Terwijl voor mij het leven 6 maanden heeft stilgestaan, hebben ze absoluut niet stilgezeten bij het Logo. Ondertussen zijn we verhuisd, 6 nieuwe medewerkers vervoegden ons team, er kwam een heel communicatieplan, we hebben nu een blog en binnenkort komt er ook een facebookpagina aan.  Het is duidelijk … er waait een nieuwe frisse wind door het Logo. We zijn goed bezig!
En dat de sector gericht op preventieve gezondheidszorg goed bezig is blijkt nog maar eens uit de Vlaamse sterftecijfers voor 2010, die donderdag door minister van Volksgezondheid Jo Vandeurzen zijn voorgesteld.

Het loont duidelijk de moeite om blijvend in te zetten op preventie!
Joke Thijs
joke@logo-oostbrabant.be
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten