vrijdag 12 juli 2013

De fiets die doortrapt...

Logo Oost-Brabant en fietsen, het ene kan niet zonder het andere. Het is een rode draad doorheen onze werking geworden.
fietsjemee_200x150.jpg

Fiets je mee? loopt op volle toeren, de ene gemeente na de andere zet in op het promoten van het gebruik van de fiets. En nu we het fietsen in de benen hebben, kan er nog meer geoefend worden. Een suggestie?

Op zaterdag 28 september 2013 kan er in en rond Leuven gefietst worden, dankzij Te Gek!? Op de Pedalen. Verschillende fietstochten, voor alle niveaus, gaan door de prachtige gemeenten rond Leuven. Inschrijven kan via de website.

Te Gek!?, een initiatief van Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael Diest, tracht al jaren in Vlaanderen psychische problemen bespreekbaar te maken. Op de Pedalen is opgezet om stigma rond psychose te doorbreken en hiervoor fondsen te werven.

Gekoppeld aan Te Gek?! Op de Pedalen zal er de bijzonder actie De fiets die doortrapt…’ doorgaan. Het idee van een doorgetrapte fiets als metafoor voor mensen die 'doordraaien' en psychisch herstel nodig hebben. Een leuk filmpje:
En, als het over fietsen gaat, zie je het Logo. Op 28 september zullen wij ook op het Ladeuzeplein aanwezig zijn met een zeer leuke en interactieve stand rond de jongerencampagne NokNok. En onze zeer indrukwekkende rookstoptent. Dus, tot dan…?

Liesbeth

Geen opmerkingen:

Een reactie posten