donderdag 18 juli 2013

Zomermaanden, komkommertijd?

Wij verbouwen sinds een week. Dat is stof, vuil, lawaai en een hoog kampeergehalte in eigen huis. Toch proberen we op tijd en stond een gezonde maaltijd te nuttigen (gezonde voeding: check). Trappen op- en af lopen, slijpen en kappen, opruimen en opkuisen zorgen er samen met mijn dagelijkse fietstocht naar het werk voor dat ik de beweegnorm van 30 minuten per dag haal (voldoende beweging: check). En met Rock Werchter in de achtertuin en een festivalzomer die op volle toeren draait, zijn ook tabak-, alcohol- en drugpreventie hot topics (TAD: check).

Minder fijn is dat er borstkanker werd vastgesteld bij mijn tante (borstkankeronderzoek: check) en dat mijn moeder haar heup brak bij een val (valpreventie: check). Heel erg fijn is de geboorte van mijn jongste nichtje Leni op 8 juli. Haar staan binnenkort de eerste inentingen te wachten (vaccinatie: check). Tussendoor geniet ik -met mate- van de zon. Da’s goed voor mijn mentaal welbevinden (geestelijke gezondheid: check).Het werk van de Logo’s is duidelijk alomtegenwoordig en brandend actueel. In mijn dagelijkse leven, maar ongetwijfeld ook in jouw omgeving. Zin in gezonde actie? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zetten je graag op weg.

Zomermaanden, komkommertijd? Ik dacht het niet.

Kim
kim@logo-oostbrabant.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten