vrijdag 19 september 2014

Teambuilding

Gisteren zijn we met het hele team van Logo Oost-Brabant op teambuilding geweest. De weergoden waren ons alleszins niet goed gezind. Het regende pijpenstelen bij het vertrek met ons alternatief vervoermiddel (lees gocarts). Want het was gisteren tenslotte Car Free Day. 


We staan bij het Logo elke dag voor heel wat uitdagingen. We hebben er dus alle baat bij dat de collega’s aan één zeel trekken, geëngageerd zijn en het gevoel hebben dat iedereen erbij hoort. Een teambuilding kan de banden tussen collega's versterken en hun teamgeest een boost geven. Aan teamgeest geen gebrek hier bij Logo Oost-Brabant. Maar het is zeker fijn om de collega’s  eens beter te leren kennen in een andere context dan de werkvloer. Want ik ben ervan overtuigd dat je beter kan samenwerken als je elkaar beter kent. Elk individu heeft een eigen persoonlijkheid en andere sterktes. Dat hebben we dan ook gemerkt in de loop van de dag. De ene was empathisch, de andere meer prestatiegericht of eerder strategisch of was het leergierig. Hieronder alle sterktes van Logo Oost-Brabant in een appeltje.  Weet jij welke sterkte bij welke medewerker hoort? Wij ondertussen wel.

Dat we een sterkt team waren dat wisten we al ;-) Maar wat we vooral onthouden is dat elke collega een meerwaarde betekent voor het Logo. En dat we nooit meer bier drinken dat smaakt als een gemalen sigaret.
Een impressie van onze dag:


Joke
joke@logo-oostbrabant.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten