vrijdag 16 oktober 2015

Je hebt soms van die dagen …

…dat alles en iedereen tegen je lijkt te zijn. 1 oktober was zo’n dag. Althans zo begon hij. Niet uit bed geraken, kindjes die niet willen meewerken… Op het Logo aangekomen bleek de elektriciteit uitgevallen. Op de koop toe had de server de geest gegeven. Dat het maar snel avond was.


Plots begonnen de collega’s te zingen. Ik dacht bij mezelf “Wat krijgen die plots?”. Ik werkte die dag 10 jaar bij het Logo. Glad vergeten dus. Ik ben nu eenmaal zo’n warhoofd dat daar absoluut niet aan denkt. Ze hadden alles uit de kast gehaald: een liedje, speech, oorkonde, taart, bloemen en last but not least… een beker.  Ja, je leest het goed, zo’n opzichtig geval dat je nergens in je interieur kwijt geraakt. Ik liet hem dan ook zeer subtiel gewoon op de bureau staan, zodat iedereen er mee van kan genieten. Bon, ik was dus volledig van mijn melk.Merci collega’s! Op die 10 jaar heb ik al heel wat meegemaakt: een fusie en een verhuis. Maar ik heb ook veel collega’s zien passeren. Merci aan alle topcollega’s die ik al gehad hebt. Ze waren/zijn stuk voor stuk schatten! Door jullie zijn die 10 jaar voorbij gevlogen.

Joke
joke@logo-oostbrabant.be Geen opmerkingen:

Een reactie posten