donderdag 10 maart 2016

Zet jij 10.000 stappen per dag?

10.000 stappen per dag. Dat is de aanbeveling voor een betere gezondheid. Maar ik geef toe dat ik die niet altijd haal.

Afgelopen zondag was ik present op het gezondheidsevenement in Aarschot. Een hele dag in de weer. Van en naar lopen, opbouwen, afbreken. Ik moet je niet vertellen dat de grens van 10.000 ruim werd overschreven.

Van 30 april tot en met 28 mei doen 15 van de gemeenten uit onze werkregio mee met de 10.000stappenclash. De stappencompetitie tussen Vlaamse gemeenten. De bedoeling is dat inwoners samen zo veel mogelijk stappen zetten tijdens die maand.


En ik doe met plezier mee. Want het is tijd om uit die winterslaap te komen: te koud, te nat, te glad? Laat het geen excuses meer zijn.

Wist je dat zelfs fervente gamers makkelijk aan de beweegnorm kunnen geraken?


Hoe probeer jij 10.000 stappen per dag te zetten?

Kim
kim@logo-oostbrabant.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten